· 

Підручники з історії для 11 класу: конкурсний відбір

У період від 24 квітня до 9 травня 2024 року в закладах загальної середньої освіти й закладах професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти, що використовують у навчальному процесі підручники для закладів загальної середньої освіти, відбувається конкурсний відбір підручників з історії для 11 класу. Педагогічні працівники знайомляться з електронними оригінал-макетами  підручників з історії України та всесвітньої історії.

 

Підручники з історії для 11 класу написані за новими навчальними програмами та висвітлюють історичні події від часу завершення Другої світової війни й до сьогодення.

 

На цій сторінці можна ознайомитися з електронними оригінал-макетами усіх підручників — учасників конкурсного відбору. 

Для перегляду відповідного підручника достатньо "клікнути" на його обкладинці.

 

Також можна переглянути підручники й за активними покликаннями у списку розміщеному нижче. 

Історія України. Рівень стандарту

 

«Історія України» (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. Автори: Власов В.С., Кульчицький С.В., Панарін О.Є.

 

«Історія України» (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. Автори: Галімов А.А., Гісем О.В., Мартинюк О.О.

 

«Історія України» (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. Автори: Хлібовська Г.М., Крижановська М.Є., Наумчук О.В.

 

 

 

Історія України. Профільний рівень

 

«Історія України» (профільний рівень). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. Автори: Власов В.С., Кульчицький С.В., Панарін О.Є.

 

«Історія України» (профільний рівень). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. Автори: Гісем О.В., Мартинюк О.О., Сирцова О.М., Галімов А.А.

 

 

 

Всесвітня історія. Рівень стандарту

 

«Всесвітня історія» (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. Автори: Васильків І.Д., Сіромський Р.Б., Островський В.В.

 

«Всесвітня історія» (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. Автор Полянський П.Б.

 

«Всесвітня історія» (рівень стандарту). Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. Автор Щупак І.Я.

Усі представлені тут оригінал-макети підручників розміщено в електронній бібліотеці Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

При використанні матеріалів сайту обов'язковим є покликання на сайт "Громадянська та історична освіта"


"ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ПЕДАГОГІВ" - віртуальна спільнота у соціальній мережі Фейсбук

Засновник та адміністратор - Іван Букавин



Тернопіль: