· 

Вітаємо переможців VIII-го Міжнародного міждисциплінарного конкурсу наукових і мистецьких робіт ім. В. Маняка та Л. Коваленко!

Організаторами підбито підсумки VIII-го Міжнародного міждисциплінарного конкурсу наукових і мистецьких робіт імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко.

Спеціальною темою конкурсу у 2023 році була «Я, моя родина, моя країна: пам’ять про Голодомор і погляд на сучасну війну росії проти України крізь призму особистого досвіду».

 

Надзвичайно приємно, що серед переможців є й тернополяни.

 

У номінації «Кращі дослідницькі та мистецькі роботи учнів закладів загальної середньої освіти», підномінації «Кращі роботи учнів 5–8 класів», Диплом II ступеня та винагороду 3000 грн на подальше поглиблення й поширення результатів наукової і творчої діяльності отримав Данило Волянюк — Творча робота (відеоесе) «Дерево міцне корінням, а родина сімейними реліквіями» (учень 6-го класу Лановецького ЗЗСО І–ІІІ ст. № 2, с. Борщівка Кременецького району). 

 

У номінації «Кращі наукові і творчі роботи студентів, аспірантів, молодих науковців» Диплом з відзнакою та винагороду 1000 грн на подальше поглиблення й поширення результатів наукової і творчої діяльності отримав студент Віталій Поворозник — Творча робота (малюнок) «Геноцид» (Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка).

 

У номінації «Кращі методичні розробки уроку/лекції та мистецькі роботи вчителів закладів загальної середньої освіти/ викладачів закладів вищої освіти» Диплом із відзнакою та винагороду 1000 грн на подальше поглиблення й поширення результатів наукової і творчої діяльності отримала вчителька історії Галина Ярославівна Нечесна — Творча робота (поезія) «Сирена» (Ліцей № 2 м. Копичинці).

 

«За співавторство/співтворчість учнів і педагогів у дослідженні/мистецькому представленні проблематики Голодомору 1932–1933 рр. – геноциду Українського народу» Спеціальну відзнаку та винагороду 5000 грн отримали вчителька історії Лілія Михайлівна Волянюк, учень 7-го класу Степан Кобець та учениця 8-го класу Марія Оксенюк — Навчально-методичні матеріали тематичного тижня, художньо-пошукові твори (відео) «Цілую руки, що крутили жорна», присвячені проблематиці Голодомору (Борщівський ЗЗСО І–ІІІ ст. ім. Я.П. Горошка).

 

Переможці конкурсу були запрошені до столиці України для презентації результатів своєї наукової/творчої праці. Нагородження відбулося під час Міжнародного наукового форуму «Україна в епоху Голодомору: влада, опір, ідентичність» (23–25 листопада 2023 р.). Усі переможці отримали дипломи та винагороду для подальшого поглиблення й поширення результатів наукової і творчої діяльності з проблематики Голодомору.

 

Вітаємо переможців!

Слава Україні!

При використанні матеріалів сайту обов'язковим є покликання на сайт "Громадянська та історична освіта"


"ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ПЕДАГОГІВ" - віртуальна спільнота у соціальній мережі Фейсбук

Засновник та адміністратор - Іван Букавин



Тернопіль: