· 

Розпочався XXIII Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

Упродовж листопада 2023 — лютого 2024 року відбувається XXIII Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, який проходить у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення» під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». 

 

У 2023/2024 навчальному році епіграфом до конкурсу обрано слова Тараса Шевченка «Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине, - Слава не поляже» („До Основ’яненка”).

 

Вимоги до конкурсних робіт викладено у листі Міністерства освіти і науки України від 16.11.2023 № 1/18099-23 «Про проведення XXIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості».

 

 Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації від 24.11.2023 № 219/2.1-06 «Про проведення в області у 2023/2024 навчальному році I–III етапів XXIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» на Тернопільщині конкурс відбуватиметься у такі терміни:

 

І етап – упродовж листопада — грудня 2023 року – в закладах загальної середньої освіти, за результатами якого в закладі буде визначено по одному переможцю в кожній номінації;

 

ІІ етап – упродовж грудня 2023 року – в територіальних громадах, за результатами якого буде визначено по одному переможцю в кожній номінації;

 

ІІІ етап – з 08 до 26 січня 2024 року – обласний, за результатами якого буде визначено по п’ять переможців у кожній номінації.

Роботи переможців від області будуть передані оргкомітету IV загальноукраїнського етапу.

 

Всеукраїнське журі у лютому 2024 року підіб’є підсумки конкурсу та визначить переможців у кожній з номінацій від кожного регіону.

При використанні матеріалів сайту обов'язковим є покликання на сайт "Громадянська та історична освіта"


"ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ПЕДАГОГІВ" - віртуальна спільнота у соціальній мережі Фейсбук

Засновник та адміністратор - Іван Букавин



Тернопіль: