· 

Опитування педагогів щодо потреб у вирішенні проблеми подолання освітніх втрат

Упродовж періоду з 20 жовтня до 3 листопада 2023 року Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» проводить опитування педагогічних працівників щодо потреб у вирішенні проблеми подолання освітніх втрат здобувачів освіти.

 

До участі в опитуванні запрошуються учителі початкових класів та вчителі 5-11 класів, що викладають навчальні предмети / інтегровані курси мовно-літературної, математичної, природничої, громадянської та історичної, соціальної та здоров’язбережувальної, інформатичної, технологічної, мистецької освітніх галузей.

 

Під освітніми втратами у контексті цього дослідження  розуміється невідповідність реального стану навченості здобувачів освіти очікуваним результатам навчання, визначеним у навчальних програмах.

 

Результати опитування дозволять визначити напрями удосконалення навчально-методичного забезпечення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти та оновлення змісту освітніх програм для системи післядипломної педагогічної освіти з урахуванням викликів сьогодення.

 

Докладніше про опитування у листі ДНУ «ІМЗО» від 17.10.2023 № 21/08-1830 «Про вивчення потреб педагогічних працівників у вирішенні проблеми подолання освітніх втрат здобувачів освіти».

При використанні матеріалів сайту обов'язковим є покликання на сайт "Громадянська та історична освіта"


"ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ПЕДАГОГІВ" - віртуальна спільнота у соціальній мережі Фейсбук

Засновник та адміністратор - Іван Букавин



Тернопіль: