· 

Підбито підсумки проведення в Тернопільській області XXIІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Підбито підсумки проведення в області XXII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом „Об’єднаймося ж, брати мої!” у номінаціях "Історія України і державотворення" та "Література".

 

Відповідний наказ від 20.02.2023 № 29/2.1-06 «Про підсумки проведення в області XXIІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» видано департаментом освіти і науки Тернопільської військової адміністрації.

 

Конкурсні роботи у номінації „Історія України і державотворення” на тему: „Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!” створені з використання значної кількості оригінальних інформаційних джерел, спогадів, фото та відео, публікацій у засобах масової інформації тощо. Роботи пошуково-дослідницького характеру присвячені постатям наших земляків, уродженців і жителів Тернопільщини, патріотів та героїв, військових, добровольців й волонтерів, які виявили самопожертву, відданість і відвагу у справі захисту України від ворога. Роботи переможців передано оргкомітету загальноукраїнського етапу конкурсу.

При використанні матеріалів сайту обов'язковим є покликання на сайт "Громадянська та історична освіта"


"ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ПЕДАГОГІВ" - віртуальна спільнота у соціальній мережі Фейсбук

Засновник та адміністратор - Іван Букавин



Тернопіль: